(ВІДЕО) Красногорівка, вигляд з дрона аеророзвідника-прикордонника

НАЗАД
10 вересня 2024 16:02

Аеророзвідник Держприкордонслужби на псевдо «Бро» розповів, як за рік змінилося місто, яке цьогоріч особливо відчуло, що таке «русскій мір».

Минулого року Красногорівка ще нагадувала населений пункт. Прикордонник Чернігівського загону «Бро» може порівняти як змінилося місто, адже боронив ділянку під Красногорівкою протягом двох ротацій. Коли він повернувся сюди цього року, то це вже було зовсім інше місто. Кремлівські найманці понівечили його КАБами, артилерією, танками... «Бро» розказує, що сьогодні війна набагато відрізняється від тієї, яка була ще минулого року. Особливо багато стало дронів, як наших, так і ворожих.

«От він «русскій мір», було нормальне місто, жили люди, тепер он все горить, від нього реально нічого не залишиться», - коментує «Бро» зняті кадри обстріляного загарбниками міста.

Варто зауважити, що у вересні 1943 Красногорівку почали відбудовувати після нацистських загарбників. На жаль, «русскій мір» приніс в місто нові руйнування. І на відео з дронів «Бро» видно результати того, як «бамбілі Данбас» тепер уже російські загарбники.

До повномасштабки «Бро» проходив службу за контрактом в одній із силових структур у Києві, а згодом займався продажем автотоварів, але після того, як побачив звірства ворога в Бучі, Ірпені, Гостомелі, в нього на очах з’явилися сльози, а всередині щось перевернулося.

«Я кожен ранок вставав, йшов на роботу і в мене відчуття було, що я роблю не те, чим маю займатися», - розповів «Бро» про свої переживання, які привели його у прикордонну службу. У Чернігівському загону «Бро» освоїв одну з найбільш потрібних на цій війні професій, а згодом очолив підрозділ аеророзвідки.

Тепер прикордонник каже,  що навіть після повномасштабки він не скоро повернеться до цивільного життя, можливо змінить підрозділ, але завжди планує бути напоготові.

А тих, хто як і «Бро», вважає, що зараз його місце не у цивільному житті,  пропонуємо звертатися у центри комплектування Держприкордонслужби. Детальніше за посиланням: https://dpsu.gov.ua/ua/news/%20VIDEO%20-Pridnuysya-do-prikordonnikiv/

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси